Bosch Security Systems un Sony sadarbosies video drošības jomā

15.11.2016 | Bosch Group | Korporatīvās ziņas

• Divi uzņēmumi apvieno spēkus, uzsākot tehnisku sadarbību video drošības risinājumu jomā.
  • Sony teicamā attēlu kvalitāte kombinācijā ar Bosch zināšanām video analītikā un īpaši efektīvā bitu pārraides vadībā sniegs priekšrocības abu uzņēmumu klientiem un noteiks jaunus standartus.
  • Bosch Security Systems tirdzniecības un tirgvedības organizācija apkalpos un atbalstīs visus Sony video drošības klientus visā pasaulē, izņemot Japānu.

Grasbrunna, Vācija/Tokija, Japāna, – Bosch Security Systems un Sony Corporation paraksta līgumu par sadarbību ar mērķi uzlabot novatorisku produktu un risinājumu izstrādāšanu video drošības jomā. No 2017. gada abi uzņēmumi izvirza mērķi apvienot savas tehnoloģiskās zināšanas, lai sasniegtu jaunu līmeni augstas izšķirtspējas un zema apgaismojuma video attēlveidošanā. Saskaņā ar sadarbības līgumu Bosch Security Systems tirdzniecības un tirgvedības organizācija apkalpos un sniegs tehnisko atbalstu Sony video drošības klientiem visās valstīs, izņemot Japānu. Sadarbība jāapstiprina konkurences uzraudzības iestādēm.

Sadarbības ietvaros Sony sniegs savas vadošās zināšanas video attēlu kvalitātē un veiktspējā, savukārt Bosch pievienos plašu video analītikas metožu klāstu saistībā ar izkliedēto datu interpretēšanu, kā arī novatoriskas tehnoloģijas īpaši efektīvām bitu pārraidēm un minimālām glabāšanas prasībām. "Šī sadarbība revolucionizēs video drošības nozari, apvienojot divu vadošo video drošības jomas uzņēmumu unikālās tehnoloģiskās zināšanas un prasmes. Klienti iegūs ne tikai Sony teicamo attēlu kvalitāti, piemēram, 4K risinājumu veidā, bet arī Bosch bitu pārraides vadību un video analītiku,” saka Toru Katsumoto (Toru Katsumoto), Sony Corporation Attēlveidošanas produktu un risinājumu jomas prezidenta vietnieks, Profesionālo produktu grupas sektora prezidents. "Šī unikālā sadarbība atbalsta arī Bosch redzējumu par lietu internetu. Video drošības kamerām, bet jo īpaši to apkopotajiem datiem ir svarīga loma turpmākā lietu interneta attīstībā. Videokameras var saukt par "lietu interneta acīm"," saka Gērts van Iperēns (Gert van Iperen), Bosch Security Systems prezidents.

Sony video drošības klientus apkalpos un atbalstīs atsevišķa Bosch Security Systems organizācijas tirdzniecības un tirgvedības komanda, sniedzot klientiem atbalstu, klientu apkalpošanas servisu un mācības dažādās valodās vairāk nekā 50 valstīs visā pasaulē. "Globālā Bosch Security Systems organizācija nodrošinās atsevišķu tirdzniecības un tirgvedības komandu, kas, sniedzot teicamu atbalstu un pakalpojumu, būs atbildīga ne tikai par Sony zīmola produktiem, bet arī par Sony klientu uzņēmējdarbības attīstību," saka van Iperēns. Sony turpinās attīstīt un ražot video drošības produktus ar savu zīmolu.

Bosch Grupa ir vadošais globālais tehnoloģiju un pakalpojumu piegādātājs. Visā pasaulē tajā ir nodarbināti apmēram 390 000 darbinieku (2016. gada 31. decembra dati). Pēc iepriekšējiem aprēķiniem kompānijas pārdošanas apjoms 2016. gadā bija 73,1 miljardi. Tās darbība norisinās četrās biznesa jomās: mobilitātes risinājumi, industriālās tehnoloģijas, plaša patēriņa preces un enerģijas un celtniecības tehnoloģijas. Bosch ir vadošā IoT kompānija, kas piedāvā inovatīvus viedo māju, viedo pilsētu, savienotās mobilitātes un savienotās industrijas risinājumus. Izmantojot savas sensoru tehnoloģijas, programmatūras un pakalpojumu kompetenci, kā arī IoT mākoni, tā klientiem sniedz savienotus starpdomēnu risinājumus no viena avota. Bosch Grupas stratēģiskais mērķis ir izstrādāt ikdienā lietojamo tehnoloģiju savienojamības risinājumus un ar inovatīviem produktiem un pakalpojumiem uzlabot dzīves kvalitāti visā pasaulē. Īsumā - Bosch izstrādāto tehnoloģiju sauklis: "Tehnika dzīvei". Bosch Grupā ietilps Robert Bosch GmbH ar aptuveni 450 filiālēm un reģionālajiem uzņēmumiem apmēram 60 valstīs. Ieskaitot tirdzniecības un pakalpojumu partnerus, Bosch globālais ražošanas, tehnoloģiju un tirdzniecības tīkls aptver gandrīz katru pasaules valsti. Kompānijas turpmākās izaugsmes pamats ir tās inovatīvās spējas. 120 vietās visā pasaulē ar izpēti un izstrādi nodarbojas 59 000 Bosch darbinieku.