Štutgartē, Feierbahā Bosch atklāj IT universitātes pilsētiņu

25.10.2017 | Bosch Group | Korporatīvās ziņas

Digitālo biznesa modeļu izstrādes darbības centrs

• IT universitātes pilsētiņa ir Bosch globālā IT galvenā mītne
  • Izaugsmes veicinātājs: IT no izdevumu pozīcijas kļūst par pamatprasmi
  • Universitātes pilsētiņa IT un programmatūras ekspertiem nodrošina ļoti pievilcīgu darba vidi
  • Prof. Asenkeršbaumers: "Jaunā universitātes pilsētiņa ir nepārprotama liecība tam, ka mēs Štutgarti uzskatām par savu tehnoloģiju lokalizācijas vietu."

Štutgarte, Vācija. Štutgartē, Feierbahā izvietotajā IT universitātes pilsētiņā Bosch Grupa atver kompetenču centru, kas paredzēts Bosch globālo IT aktivitāšu koordinēšanai. 2000 darbieku šajā modernajā universitātes pilsētiņā strādā pie tā, lai vēl vairāk stimulētu Bosch pārveides procesu IoT uzņēmumā; kopējais darbineiku skaita tajā ir 7500 darbinieku. "Tīmekļa produkti un datu bāzes pakalpojumi aizvien būtiskāk sekmē mūsu izaugsmi. Atbilstoši mainās arī mūsu IT loma. Iepriekš struktūrvienība galvenokārt orientējās uz Bosch globālās IT infrastruktūras attīstīšanu, lietotāju konsultēšanu un datoru un monitoru nodrošināšanu. Taču tagad tās pienākumos aizvien plašāk ienāk inovatīvo IT un programmatūras risinājumu veicināšana," stāsta prof. Stefans Asenkeršbaumers (Stefan Asenkerschbaumer), Robert Bosch GmbH valdes priekšsēdētāja vietnieks, arī atbildīgais par IT. "Universitātes pilsētiņa ir mūsu jaunais digitālo biznesa modeļu izstrādes darbības centrs. Tas apvieno labāko no abām jomām: desmitgadēs atzīta tehnoloģiju uzņēmuma produktus un pieredzi un jauna IT uzņēmuma dinamismu. Jaunā universitātes pilsētiņa ir arī vēl viena nepārprotama liecība mūsu uzticībai Štutgartei."