Bosch Turcijā

This Flash Video Player requires the Adobe Flash Player.

Rūpnīca Bursā saņem savu otro EKVF godalgu.

Bosch rūpnīca Bursā jau ir saņēmusi neskaitāmas godalgas – īpaši, ja tiek vērtēta biznesa izcilība. Jaunākie panākumi ir EKVF godalga. 2008. gada beigās šī godalga – Eiropā prestižākā godalga par kvalitātes pārvaldību – tika piešķirta Turcijas rūpnīcai. Turklāt šo godalgu rūpnīca ieguva arī 2003. gadā.

EKVF nozīmē Eiropas kvalitātes vadības fonds. Šī bezpeļņas organizācija ir dibināta 1989. gadā, un tās biedru skaitā ir aptuveni 700 uzņēmumu.

EKVF metodes visu uzņēmējdarbības procesu centrā izvirza kvalitāti. Modeļa ilgtermiņa ievirze palīdz pilnveidot izpratni par to, kas ir svarīgākais, it īpaši ekonomiski sarežģītā vidē. Starptautiska speciālistu grupa novērtē ikgadējās godalgas pretendentus pēc deviņiem kritērijiem un vairāk nekā trīsdesmit apakškritērijiem.

Tiek novērtēta uzņēmuma vadība un pārvaldība kopumā, kā arī korporatīvā politika, stratēģija, līdzstrādnieku vadība, resursu izmantošana un ražošanas procesi. Savā novērtējumā EKVF speciālisti ņem vērā arī klientu un darbinieku apmierinātību, sociālo ietekmi un darbības rezultātu. Bosch rūpnīca Bursā otro reizi ir pārliecinājusi speciālistus visās kategorijās.